Alpha Studio satser på digitale løsninger for eiendomsbransjen.

Imran Ahmed Aftab

Daglig leder

Siden oppstarten i 2020 har vi tilbydd våre tjenester til en rekke bedrifter i ulike bransjer. Fra og 1. januar 2023 vil vi bringe erfaringen og kompetansen vår inn i eiendomsbransjen. Vi skal satse på å levere digitale løsninger for aktører i eiendomsbransjen.

Gjennom årene har etablert oss som en pålitelig og dyktig samarbeidspartner for mange eiendomsselskaper, og ser frem til å fortsette med dette.

«Vi er svært begeistret for å satse på å levere digitale løsninger for eiendomsbransjen. Vi mener at dette markedet har enormt potensial, og vi gleder oss til å bidra til å forme fremtiden for digital markedsføring i eiendomsbransjen,» sier daglig leder Imran Aftab.

Med denne satsingen skal vi å jobbe tett sammen med både meglere, eiendomsutviklere og entreprenører med å nå ut til potensielle kunder på en effektiv og målrettet måte, enten det gjelder salg av nye boliger eller presentering av selskapet

Vi fortsetter å tilby våre tjenester innenfor eksisterende kunder, og inviterer interesserte til å ta kontakt for mer informasjon om tjenestene vi kan tilby.

Vi ønsker også å meddele at vi har flyttet Oslo (Hovedkontoret) vårt til Tjuvholmen allé 3.

Kom i gang!

Har du et prosjekt som du ønsker å komme i gang med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!