fbpx

Byrået med kunnskap om eiendom

Alpha Studio er en totalleverandør av tjenester for salg -og markedsføring av eiendomsprosjekter. Vi hjelper eiendomsutviklere og eiendomsselskaper med å forbedre kundereisen. 

Kompetanse

Alpha Studio består av dyktige fagfolk innenfor en rekke ulike områder, slik at vi kan tilby tverrfaglig samarbeid internt i vårt byrå. Dette betyr at vi har ekspertise innenfor blant annet webutvikling, digital markedsføring, grafisk design og mye mer, og vi kan derfor tilby komplette løsninger for våre kunder. Gjennom et godt samarbeid mellom byrået og kunden, sikrer vi at vi kan tilby en helhetlig tilnærming til alle prosjekter, som vi tar på oss

Mål

Vårt mål er å bli anerkjent som «Norges Råeste Digitalbyrå», og et naturlig førstevalg for alle bedrifter i eiendomsbransjen.

Vi jobber hardt med å hjelpe bedrifter med å nå målene sine gjennom strategiske og effektive løsninger. Dette inkluderer å tilby innovative løsninger og tjenester som bidrar til å øke synligheten og salgskraften for selskapene vi samarbeider med. Vi ønsker å skape en meningsfull forskjell for våre kunder, samtidig som vi bidrar til å styrke eiendomsbransjen som helhet.

Alltid tilgjengelig

Vi skal alltid være tilgjengelig for våre kunder. Enten om du ønsker å slå en prat fredagskvelden eller et møte søndagsmorgen så er vi der for deg. Vi kan enten ta en kopp kaffe på kontoret vårt på Tjuvholmen eller ha et hyggelig teams møte. 

Historie

2020 I Grunnlagt som «Alpha Design» av Imran Aftab med mål om å bli å bli Norges Råeste Digitalbyrå.

2021 I Endret navn til Alpha Studio og begynte å tilby tjenestene medieproduksjon og markedsføring, i tillegg til web -og grafisk design

2020-2022 I Utført oppdrag for en rekke bedrifter i ulike bransjer

2022 I Flyttet hovedkontoret fra Jessheim til Tjuvholmen og åpnet avdeling i Istanbul

2023 I  Fokus på markedsføring til bedrifter i eiendomsbransjen

Du finner oss på

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo
 

Kontakt oss

– Bruk skjema
– Ring +47 934 78 127 
– Eller send e-post til post@alphastudio.no

Imran Aftab

Daglig leder