fbpx

Vi hjelper bedrifter med å skape resultat

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor design, markedsføring og media. Vi har et nettverk av dyktige designere, tekstforfattere og markedsførere både i Norge og utlandet, på den måten kan vi tilpasse oss dine behov. Hos oss vil du få en personlig kunderådgiver, som vil være ditt kontaktpunkt hos oss, slik at du kun forholder deg til en part i hele prosessen.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi utviklerer nettsider og nettbutikker, som er skapt for å selge! Ved å benytte oss av de beste tekniske løsningene på markedet, sørger vi at kundene deres får en utmerket brukeropplevelse. Etter nettstedet er levert kan vi tilby driftsavtaler, da at det bare å ta kontakt med oss når enn du ønsker en endring eller har behov for teknisk support. Vi tilbyr også Søkeoptimalisering slik nettsiden din kan vises på toppen av søkemotorverden.

Vi lager design som både ser bra ut og kommuniserer med kunden. Enten om du trenger fysiske brosjyrer eller banner ads, så designer vi det!

Første inntrykk telles! Vi utvikler digitale løsninger som gir et godt inntrykk og hjelper deg med å bygge tillit til kunden. 

Video er en økende trend, og har blitt et avgjørende del av markedsstrategien. Vi produserer reklamevideoer som skaper engasjement hos seeren.

Kunder og bransjer

Vår kundebase består av SMB og store bedrifter i hele Europa. Vi har blant annet jobbet med selskaper innen Eiendom, Bygg/Entreprenør, utdanning/kurs, Reise og skjønnhet -og velvære. Vi elsker å jobbe med ulike bransjer, og bruker god til på å lære oss om bransjen og selskapets arbeidsmetoder før vi setter i gang med prosjektet. På denne måten kan vi gi best mulig resultat.

Alltid tilgjengelig

Vi ønsker å skille oss ut fra andre 09-16 byråer. Derfor er vi allid tilgjengelig for våre kunder. Enten om du ønsker å slå en prat fredagskvelden eller et møte søndagsmorgen så er vi der for deg. Vi kan enten ta en kopp kaffe på kontoret vårt eller ha et hyggelig teams møte.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt for å diskutere et prosjekt, eller avtale et møte.