fbpx

Web design

Er bedriften din ute etter ny nettside eller re-design av eksisterende nettside? Da har du kommet til rett sted! Vi designer moderne og brukervennlige nettsider. Våre nettsider er responsiv og tilpasset for både mobil, nettbrett og PC. Alle prosjektene vi leverer har 3 måneders fri support. Her får du fri oppfølgning med opplæring. Dette er for å sikre at du som kunden er fornøyd og komfortabel med den nye nettsiden.

Nettside

Vi lager nettsider fordelt på tre faser. I første fasen ønsker vi å bli kjent med kunden og deres behov. Vi ønsker å ha et klart bilde av hva de ønsker og trenger. Ander fase handler om Design og utvikling. Etter å ha fått oversikt over kundens behov og ønsker, begynner vi å designe og utvikle nettsiden.
I tredje og siste fase lanserer vi nettsiden og gjør den tilgjengelig på internett

Nettbutikk

Enten om du har eget lager eller ønsker en dropshipping nettbutikk kan vi levere det. Hos Alpha Studio får du en fleksibel og brukervennlig nettbutikkløsning som gjør at kunden din kommer tilbake. Vi leverer både nettbutikker som er ment for salg mot forbruker (B2C) og nettbutikker ment for salg mot bedrifter (B2B). Alle bedrifter er ulike, derfor finner vi den nettbutikkplattformen som passer best for deg og bedriften din. Enten om det er Woo Commerce eller Shopify.

Synlighet (SEO)

Søkeoptimalisering, eller SEO omhandler å oppnå høyest mulig rangering på søkemotorene. Man kan ikke betale for å oppnå dette, derimot Her kan man ikke kjøpe seg en plass, derimot må man du bearbeide nettstedet. Vi vil analysere søkeordene målgruppen din bruker for å søke etter nettstedet ditt. Vi bruker funnene våre til å lage strategisk innhold som driver trafikk til nettstedet ditt og viser Google at du er bedre enn konkurrentene dine.

Webmaster / Support

Vår webmasteravtale er tilpasset for dine behov, du bestemmer helt selv hvor omfattende denne skal være. Alle avtaler innebærer at Alpha Studio tar ansvar for at nettsiden din er oppdatert til nyeste versjon og at den teknisk fungerer som den skal. Avtalen innebærer jevnlige sikkerhetskopier som gjør at dersom siden går ned på grunn av en teknisk feil, så skal det gå ganske kjapt å gjenopprette siden til fungerende stand. Vi hjelper også med endringer og justeringer på kort varsel.

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten, eller sette i gang med prosjektet ditt? Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg