fbpx

Shopify vs WooCommerce, hvilken plattform passer din nettbutikk?

1653173758473-modified

Imran Ahmed Aftab

Daglig leder

WooCommerce og Shopify er de mest populære og brukervennlige e-handelsplattformene på markedet. I denne artikkelen skal vi sammenligne plattformene og komme med vår mening om hvilken som vil passe din nettbutikk!

Kort om Shopify

Shopify er en alt-i-ett-netthandel som gjør det enkelt for deg å lage en nettbutikk, godta betalinger og administrere beholdningen din, alt fra en enkelt plattform. Med Shopify trenger du ikke bekymre deg for de tekniske aspektene ved administrering av et e -handelsnettsted, for eksempel webhotell, sikkerhet, bufring, etc. Shopify tilbyr flotte maler og strålende kundestøtte. Med Shopify betaler du en månedlig pris for en solid plattform.

Kort om Woocomerce

WooCommerce derimot er e -handelspluginen som gjør ethvert WordPress -nettsted til en kraftig nettbutikk. WordPress er en åpen kildekode-plattform, og derfor gratis å installere, noe som gjør den ideell for kostnadsbevisste brukere, men du må betale for ting som hosting, domene og sikkerhet. Med WooCommerce kan man virkelig lage en enorm skreddersydd nettbutikk.

1 Fordeler og ulemper

Shopify FordelerShopify Ulemper 
Hostet programvare – Shopify inkluderer hosting og sikkerhetTransaksjonsgebyrer – Shopify er den eneste plattformen som håndhever sine egne transaksjonsgebyrer, med mindre du bruker deres egen gateway, Shopify Payments 
Apper – Det er tilgang til tusenvis av apper for å utvide butikken din.  Kostbare apper – det er enkelt å få en dyr årlig regning for appene dine 
Flerkanalsintegrasjon -selg på andre kanaler som Amazon, Facebook, eBay og Pinterest som en innebygd funksjonLite kontroll – Du har ikke så mye kontroll over nettstedet ditt med Shopify. 
WooCommerce FordelerWooCommerce Ulemper 
Ubegrenset tilpasning – Med WooCommerce har du ingen begrensinger til tilpassing og du får full kontroll over nettbutikken din.  Ikke nybegynnervennlig – Dersom du har lite tekninske kunnsaper kan det fort bli vanskelig å drive en WooCommerce nettbutikk.   Men frykt ikke! Hvis Alpha Studio designer nettsiden, så får du med tre måeneder med fri support og opplæring 
Skalerbar – WooCommerce og dens fantastiske fleksibilitet lar deg oppnå dine netthandelsdrømmer 
Utmerket verdi for pengene – det er gratis å installere, pluss at plugins for det meste er rimelige, noe som hjelper deg med å legge til større funksjonalitet i butikken din til en lav kostnad 

2 Priser

Hvor mye koster WooCommerce og Shopify?

Shopify har satt priser, mens WooCommerce er mer fleksibel. Shopifys priser varierer fra ca. 250 kr til 2500 kr per måned. Du låser opp mer avanserte funksjoner, som profesjonelle rapporter, mens du oppgraderer. WooCommerce derimot er gratis, men kommer med ekstra kostnader, inkludert hosting, et domenenavn og sikkerhet.

Shopifys faste prisplaner gjør det enkelt å spore utgiftene dine. På den annen side er WooCommerce en åpen kildekode-programvare, som gjør det gratis å installere. Du må imidlertid betale for:

  • Hosting: kr. 706,- / år (PROISP 30gb)
  • Sikkerhet: fra kr 0 – 1499,- / år (PROISP Premium SSL)
  • Domene: kr. 109,- / år (PROIP)
  • Utvidelser: kr. 0 – 300,- /mnd

Shopify vs WooCommerce – Prissetting: dom
WooCommerce kommer først i prisrunden. Den er gratis å bruke, og utvidelsene koster i gjennomsnitt bare 300 kr hver, mens Shopify har faste priser og relativt dyre apper.

3 Kundestøtte

Shopify tilbyr 24/7 støtte via telefon, live chat og e -post. Shopify tilbbyr også et haug med nyttige guider, et fellesskapsforum og en oppsettveiviser. Når du bruker PROISP til å drive WooCommerce -butikken din, får du tilgang til PROISP fantastiske kundestøtte. Dette inkluderer telefon- og live chat -støtte døgnet rundt, og et stort kunnskapssenter fylt med nyttig informasjon. PROISP er faktisk kåret til «Norges beste hosting mtp. kundestøtte» Gjennom WooCommerce direkte kan du sende inn support hendenvelser for generell støtte, og lese en rekke oppsettguider for å hjelpe deg med å bygge den perfekte butikken, første gang. Alpha Studio tilbyr også støtte døgnet rundt på nettbutikker vi har designet og settet opp.

Shopify vs WooCommerce – Kundestøtte: dommen
WooCommerce (drevet av PROISP og Alpha Studio) vinner denne runden. PRO ISP gir strålende 24/7 support, og tilbyr mange nyttige guider. Shopify gir utmerket støtte, men det kan ikke helt matche det WooCommerce og PRO ISP har å tilby.

Kom i gang!

Har du et prosjekt som du ønsker å komme i gang med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!