fbpx

Hvordan kan Alpha Studio bistå i et boligprosjekt

Imran Ahmed Aftab

Daglig leder

Enten om du skal selge bolig på prospekt eller ferdigbygget, tilbyr vi tjenester og løsninger som effektiviserer, markedsfører og selger boligprosjektet.

1 – 3D Visualisering
En av de første tjenestene våre kunder bestiller er 3D Visualisering, her får vi prosjektet til å komme til live. Vi har flere pakker som passer for ulike prosjekter.
Når visualiseringen er ferdig kan vi sette opp boligvelger, solstudio og 360 Panorama løsning, som kan brukes i markedsføringen. Les mer om 3D Visualisering her

2 – Konseptutvikling
Samtidig som prosjektet visualiseres vil det kreative teamet starte med konseptutviklingen for prosjektet. I denne fasen kartlegger vi hvilke type kjøpere prosjektet har, og skaper en identitet som treffer denne målgruppen.

Her kan vi bistå med prosjektnavn, visuell identitet og skape en historie rundt prosjektet.

3 – Grafisk design og landingsside
Når et navn og visuell identitet er på plass, kan vi designe byggeplassbanner, planløsning, annonse, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell i samme stil som identiteten, for å skape en rød tråd.

Vi setter også opp landingsside for prosjektet, dere bestemmer helt selv hvor avansert dere ønsker landingssiden. Vi kan sette opp enkle one-pagers med kun informasjon om prosjektet, og vi kan sette opp mer avanserte løsninger med tilvalgs modul, kjøpekontrakt og integrert ettermarkedløsing. Les mer om prosjektnettside her

4 – Markedsføring
Nå som diverse materiell og 3D visualisering er på plass er det på tide å nå ut til potensielle kjøpere. I denne fasen benytter vi oss av avansert AI-teknologi for å markedsføre prosjektet til målgruppen. Her kan vi koble oss opp mot meglersystemer for slik…

5 – Fotografering
Når prosjektet står ferdig kan vi sende ut fotograf og videograf for å ta bilder og video av ferdigbygget. Disse bildene kan brukes i markedsføring eller for salg av boligen.

6 – Ettermarked
Nå er bygget overlevert og kjøperne har flyttet inn. I den siste fasen kan vi sette opp en ettermarked løsning for å håndtere reklamasjoner, FDV og annen kommunikasjon med kjøperne.

Kom i gang
Har du et byggeprosjekt som du skal selge? Ta gjerne kontakt med oss, så setter vi opp en pakke med de tjenestene du trenger.

Kom i gang!

Har du et prosjekt som du ønsker å komme i gang med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!