Fire gode grunner til å investere i en nettside

1653173758473-modified

Imran Ahmed Aftab

Daglig leder

1. Troverdighet

Dagens forbrukere er skeptiske, over 56%* sier at de ikke vil stole på en bedrift uten nettside. Med en profesjonell nettside har du mulighet til å fortelle historie om din bedrift og deres tjenester. Nettsiden hjelper deg med å vise frem deres kompetanse og erfaring. Slik bygger du tillit.
*VERISIGN Research-small-business-september2013

2. Tiltrekk nye kunder

Et av de viktigste årsakene til å ha en profesjonell nettside er å tiltrekke potensielle kunder. Når forbrukerne surfer på nettet, vil de ha tilgang til bedriftens produkter, tjenester eller informasjon. Med en nettside er det mer sannsynlighet for at forbrukerne velger dere fremfor konkurrenten din.

3. Tilgjengelighet

Vi sørger for at nettsiden din er tilgjengelig 24/7. Dette vil si at dine kunder kan besøke “dere” til alle tider på døgnet, selv etter at dere har dratt hjem! Om besøkende har spørsmål, kan det tas kontakt gjennom valgte plattformer, slik som kontaktskjema, chat-funksjon eller chatbot. 

4. Synlighet

Nesten alle som ønsker å bestille ny tjeneste, kjøpe et produkt, eller bare trenger informasjon, begynner med et søk på Internett og Google. Hvis de ikke finner din nettside, eller finner en nettside som er dårlig og uoversiktlig, så kan du miste kunder. En god nettside vil øke synligheten din på nettet.

Konklusjon

En god nettside vil gi virksomheten din troverdighet og styrke bedriften din. For å lykkes på nettet trengs det en responsiv, rask, og profesjonell nettside som gjenspeiler deres bedrift. Alpha Design hjelper deg med å sette opp en synlig nettside. Fyll ut skjema under, og ta en uforpliktende samtale med våre rådgivere for å finne den beste løsningen for deg!

Kom i gang!

Har du et prosjekt som du ønsker å komme i gang med? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!